Verdivurdering bolig

Boligmarkedet er i stadig endring og verdivurdering er å anse som en ferskvare. Er det over et år siden du kjøpte bolig er sannsynligheten stor for at verdien på din bolig har steget.
En verdivurdering som viser at boligen din har økt i verdi kan du benytte til å reforhandle boliglånet slik at du kan spare penger.
I mars 2022 steg boligprisene med 1,1 prosent og gjennomsnittsprisen for en bolig i Norge er nå 4 495 784.
 
– Boligprisene fortsatte å stige sterkt i mars. Så langt i 2022 har boligprisene i Norge steget med hele 7,6 prosent. Det gjør 1. kvartal 2022 til det sterkeste i boligprisstatistikkens historie sier administrerende direktør Henning Lauridsen i Eiendom Norge.
 

Hett boligmarked i Oslo

På landsbasis steg boligprisene med 1,2 prosent i mai hvor det ble solgt 10.436 boliger i Norge. Det er en økning med 0,9 prosent sammenlignet med tilsvarende måned i 2021.
At boligmarkedet er hett merkes også godt hos flyttebyråene hvor mange flytter både til og innad i Oslo Kommune. Det gir travle dager for flyttebyråene i Oslo.

Ja, samtidig som vi har høysesong merker vi også at det er blitt solgt mange boliger i mai men også juni. Vi har de fleste flyttingene innad i Oslo Kommune men også flere som flytter utenbys med kort avstand til Oslo. Kolbotn, Ski og Langhus er veldig populært, sier B. Boutahri som er daglig leder i Relok Flyttebyrå.

Ønsker du en verdivurdering andre steder enn Oslo kan du gå til Kolbotn, Ski eller verdivurdering Bærum.

Verdivurdering bolig