Verdivurdering Asker

Verdivurdering Asker

Har du en bolig som skal selges eller et boliglån som skal refinansieres i Asker? Da har du behov for en verdivurdering. I Asker kan du få hjelp til dette av en eiendomsmegler, som ofte kan gjøre jobben gratis eller til noen få tusen kroner.

Vi skal her se nærmere på hva du bør tenke på før du bestiller verdivurdering i Asker eller andre områder.

Gratis verdivurdering

Vi gir deg en helt gratis og uforpliktende verdivurdering av din bolig i forbindelse med boligsalg. Fyll ut skjema under og eller finn din lokale Eiendomsmegler i ditt nærområde som vil ta kontakt med deg.

Gode tilbud når du flytter: Strømprisene i Norge rekordhøye og det er meldt høye priser ut året. Det kan derfor være lurt å sammenligne strømpriser og finne billigst strøm hos Tjenestetorget Strøm

Hvorfor må du ha en verdivurdering Asker

En verdivurdering er nødvendig enten du skal refinansiere eller selge boligen din. Skal du for eksempel øke boliglånet ditt, holder det ikke å si til banken at du mener den har økt i verdi. Banken må ha en tredjeparts mening.

Det samme gjelder om boligen skal selges. I slike tilfeller er det vanlig å ha både en verdivurdering og verditakst.

Har du et dødsbo du skal selge? Les mer om salg av dødsbo med eiendomsmegler.

Verditakst vs. verdivurdering

En verdivurdering eller e-takst skal utføres av en autorisert eiendomsmegler, og er med på å avgjøre boligens markedsverdi. Vurderingen vil ofte påvirkes av eiendomsmeglerens antakelser, og verdivurderinger kan derfor variere fra megler til megler.

En verditakst settes av en takstmann, og er basert på en mer konkret og teknisk vurdering av boligen. Verditaksten bygges som regel på statistiske data for pris sett i forhold til beliggenhet, standard og en teknisk gjennomgang.

Bestill gratis verdivurdering i Asker

Hvis du ønsker en verdivurdering i Asker, trenger ikke dette å koste skjorta. I mange tilfeller kan du til og med bestille en helt kostnadsfri verdivurdering, som samtidig er uforpliktende.

Muligheten for gratis verdivurdering skyldes at ulike eiendomsmeglere konkurrerer om å få deg som kunde. Da gjelder det å kunne lokke med en gratis tjeneste – som verdivurdering – i forkant av en eventuell salgsprosess.

Få flere verdivurderinger for en best mulig boligpris

Dersom du har behov for verdivurdering i Asker, finnes det mange eiendomsmeglere å velge mellom. Dette gir deg mulighet til å motta flere gratis verdivurderinger, slik at du kan få bedre oversikt over hva du kan få for boligen. Du kan også motta verdivurdering hvis du ønsker å vite verdien på et dødsbo eller refinansiere boliglån.

Ønsker du å øke boliglånet ditt, for eksempel fordi du trenger ekstra midler til oppussing, kan du ta med verdivurderingen til banken. Da lønner det seg naturligvis å ta med verdivurderingen som viser høyest mulig verdi på boligen.

Skal du selge boligen din, har du kanskje fått en verdivurdering du mener er for lav. Da kan det også lønne seg å få flere gratis verdivurderinger av boligen, slik at du kan oppnå et bedre salgsbeløp.

Flytteprosessen som innebærer alt fra planlegging, salg av bolig, fornye avtaler og flytte mellom boliger er krevende. Du kan spare mye tid på å sette bort noe av denne jobben til profesjonelle. Under er noen gode flyttebyrå vi kan anbefale som kan ta hånd om flyttetjenester og flyttevask.

Trenger du e-takst? Velg en lokalkjent megler i Asker

En e-takst er nødvendig når boligen din skal legges ut for salg. For å få en mest mulig rettferdig og god verdi på boligen din, kan det lønne seg å velge en eiendomsmegler med lokal kjennskap i boligområdet ditt.

Det finnes heldigvis mange lokale eiendomsmeglere i Asker som kan hjelpe deg med e-taksten. Disse har typisk sett god kunnskap om både beliggenhet, hvilke nabolag som er mest attraktive, og hvor lang vei det er til ulike fasiliteter.

Bestill verdivurdering i Asker

Bor du i Asker og har behov for en e-takst, også kjent som verdivurdering? Da vil en eiendomsmegler besøke boligen og tomten din, og vurdere alt fra beliggenhet og solforhold, til omkringliggende fasiliteter.

Husk at du enkelt kan få en gratis verdivurdering, og derfor kan få e-takst av flere meglere på boligen din.

Eiendomsmeglere Oslo

Verdivurdering Asker