Verdivurdering Bærum

Verdivurdering Bærum

Bærum er et attraktivt område å bo i, både for småbarnsfamilier og andre. Dersom du skal selge en eiendom i dette området, gjelder det derfor å få en god verdivurdering.

En verdivurdering i Bærum kan utføres av en eiendomsmegler, og vedkommende vil ha en befaring i boligen og på tomten. Slik kan han eller hun vurdere boligens markedsverdi, et beløp som er relevant enten du skal selge eller refinansiere boliglånet.

Få gratis verdivurdering i Bærum

Det finnes en rekke eiendomsmeglere som ønsker akkurat deg som klient. Siden meglerne nærmest står i kø for å selge boligen din, kan du forvente at mange vil tilby gratis verdivurdering.

Gratis verdivurdering kan nesten betraktes som et lokkemiddel fra eiendomsmeglernes side, men er som regel helt uforpliktende. Du kan altså ikke tape på å motta flere gratis verdivurderinger, noe som vil hjelpe deg å oppnå best mulig verdi på boligen.

Hva er en e-takst

En e-takst (elektronisk takst) eller verdivurdering kan betraktes som en enkel form for vurdering av boligens verdi. Prosessen utføres av en eiendomsmegler, og vedkommende vil blant annet fastsette verdien med bakgrunn i følgende faktorer:

  • Beliggenhet
  • Standard
  • Fasiliteter i nærområdet
  • Salgspris på tilsvarende boliger i området (markedsverdi)
  • Solforhold

Dersom du bestiller en verdivurdering i Bærum, vil e-taksten ofte danne grunnlaget for boligens prisantydning. Det er imidlertid ikke alltid de to sammenfaller med hverandre.

Hvordan øke boligens verdi

Dersom du er misfornøyd med resultatet av en verdivurdering, finnes det gode muligheter for å øke boligverdien. Først og fremst kan det lønne seg å bestille en ny verdivurdering, slik at du potensielt kan få en ny og bedre verdi på boligen.

En verdivurdering i Bærum eller andre områder vil ofte endre seg betraktelig dersom du kan rette på alvorlige mangler og feil i boligen. Har for eksempel boligen muggsopp, kan dette redusere boligverdien mye – selv om beliggenheten er aldri så god.

Ofte kan boligen gjøres lysere og mer innbydende med enkle tiltak, som et nytt strøk med maling eller nye vinduer. Hagen kan se mer eksklusiv ut etter klipping av gress og noen nye planter. Her er noen tips til hvordan du kan øke verdien på boligen din:

  • Puss opp og moderniser boligen
  • Fullfør eventuelt oppussingsarbeid som er påbegynt
  • Rengjør og rydd boligen
  • Gjør hagen og andre utearealer innbydende
Høy kvadratmeterpris i Bærum

Verdivurdering i Bærum Kommune kan ofte ende med en god pris, siden dette er et svært attraktivt område for boligkjøpere. Kvadratmeterprisen kan endre seg fra tid til annen, siden markedet stadig er i endring.

I skrivende stund er gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Bærum på mer enn 65 000 kroner. Bare det siste året har prisene steget med 7,5 %. Legger du boligen ut for salg, vil den som regel være solgt innen ca. én måned.

Hvordan få hjelp med verdivurdering i Bærum

Dersom du trenger verdivurdering av en bolig i Bærum eller omegn, er det enkelt å få hjelp. Som regel trenger du bare å sende en e-post til ulike eiendomsmeglerfirmaer.

En e-takst danner ofte grunnlaget for hvor mye du kan øke boliglånet, eller hvilken prisantydning boligen kan ha. Øk verdien på boligen din med enkle grep, og motta gratis verdivurdering fra flere meglere.

Da har du et godt utgangspunkt for både refinansiering og salg. Lykke til!

Eiendomsmeglere Oslo

Verdivurdering Bærum

Kontaktskjema Verdivurdering

12 + 1 =