Verdivurdering Sandvika

Verdivurdering Sandvika

Har du planer om å flytte og skal selge bolig i Sandvika? Da trenger du en verdivurdering for å finne ut hva du kan få for boligen din. En verdivurdering kan også brukes hvis du ønsker å refinansiere et lån. En verdivurdering er noe alle må ha for å vite hva boligen er verdt. Dette er like viktig uansett om du skal en liten hybelleilighet eller et større hus på flere etasjer.

Vurderer du å selge boligen din? Lokale eiendomsmeglere i Sandvika kan hjelpe deg med å gjøre en verdivurdering. Fyll ut skjema på våre nettsider og motta tilbud på verdivurdering.

I tillegg til å finne verdien på hva din bolig er verdt kan en eiendomsmegler legge til  rette for boligsalg. Det innebærer blant annet å lage en tilstandsrapport, hjelpe deg med boligstyling og markedsføring av boligen i ulike kanaler hvor potensielle kjøpere er. 

 

Verdivurdering Sandvika

Motta tilbud på verdivurdering

Under finner du en liste over hvilke faktorer verdivurderingen bygger på.

  • Størrelse på boligen
  • Hvilken standard boligen holder (for eksempel når ble boligen bygget, hvordan den er vedlikeholdt og om det er gjort noe oppussing i boligen)
  • Beliggenheten
  • Historikk
  • Ulike servicetilbud i nærområdet
  • Felleskostnader
  • Prishistorikk for andre boliger i området

Sandvika er et populært område for de som ønsker å bosette seg utenfor Oslo men likevel ha kort nærhet til hovedstaden. Her finner du både leilighetskomplekser og mer etablerte nabolag.

Ifølge Statistisk sentralbyrås statistikk for byer og tettsteder er Sandvika, som resten av den tettbebygde del av Bærum kommune, en del av tettstedet Oslo. Byen Sandvika er (pr. februar 2020) ikke geografisk avgrenset, og det er derfor vanskelig å fastsette byens eksakte innbyggertall og areal. SSB oppgir 115 543 innbyggere fra Bærum som tilhørte dette tettstedet per 1. januar 2021. Det bodde 128 233 innbyggere i kommunen pr. 1. januar 2017.